ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Editorial núm. 026


Avui, 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, celebrem el setè aniversari de Sonograma Magazine, la revista digital de música amb Suplements d’art i cultura.

Montnegre Foto ©Josep Maria Miquel

Montnegre Foto ©Josep Maria Miquel

Malgrat el desfici pels canvis i les novetats, que a vegades s’han convertit en sorolloses i descentrades propostes, hem intentat des de la redacció, a contracorrent, fer un camí tranquil, no exempt de dificultats com el lector ja es pot imaginar. Els temps que corren, i corren de veritat, envaeixen indiscriminadament la nostra capacitat de concentració. La nostra societat funciona a cop de titular i reacciona amb molta velocitat. És per això que la nostra aposta és lenta, de formigueta, sense pretensions ni egocentrismes. Som un equip que treballa per l’art i la cultura sense afany de lucre.
Això és possible, avui? és creïble una aposta cultual que no es pensi, ni es gestioni en termes econòmics? Ens ho preguntem molt sovint.
Mentrestant, seguim fent camí gràcies a la col·laboració generosa de moltes persones que ens sentim atretes per la cultura i que, de cap manera, no ens deixem manipular per interessos personals, ni per egotismes que sembren el no-res en terra cremada. Ens interessa la música, la cultura, i hem consensuat unes línies d’actuació i gestió clares i nítides: treballem en un projecte de col·laboració i cooperació i ens movem per valors ètics.
Celebrem tots aquests set anys des d’un lloc molt íntim: des de l’agraïment.
Agraïm les converses inacabables de la redacció, els malentesos que ens han fet créixer humanament, l’esforç i la dedicació d’hores i hores per tenir un disseny assequible i funcional, la generositat de molts productors de segells discogràfics, l’esplendidesa de molts editors de llibres, la simpatia natural de molts col·laboradors i, sobretot, la sinceritat i la honestedat de moltes persones que han passat i han sojornat a Sonograma Magazine.

Gràcies!

*  *  *