ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

La metamorfosi


Títol: La metamorfosi
Autor: Franz Kafka
ISBN: 978-84-92672-01-1
Edita: Edicions 62
Edat: +14

Sonograma_La metamorfosi KafkaAbans que la lletra ka fos un hoste assidu dels escrits informals dels catalans, els lectors l’associàvem indefectiblement a Franz Kafka. Aquesta singularitat, però, que ja no es pot mantenir amb la inicial del seu cognom, continua manifestant-se en el coneixement de la seva literatura.

Un dia, el jove lector coneixerà Kafka –és molt possible que ho faci a través de La metamorfosi­, i des d’aquest moment un dels principis de l’existència humana el neguitejarà per sempre, perquè tots podem, el dia menys pensat, convertir-nos en un insecte indesitjat, ric, però, això sí, d’haver llegit la més alta literatura.

 

Text: Jordi Badiella