ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Formidable!


Títol: Formidable!
Autor: Miquel Ribas Figueras
Il·lustracions: Marc Torrent
ISBN: 978-84-8343-019-4
Editorial: Bambú
Edat: +8

Sonograma-FormidableSer un cadell de girafa té els seus avantatges. Per exemple, que els lleons no estiguin segurs de quina mena d’animal ets i tinguin dubtes sobre si la teva carn és verinosa. Aquesta és una cosa que a l’escola de les girafes no s’ensenya.

 

La mestra prou feina té a posar excercicis d‘estirament de coll, a ensenyar a anar en grup a l’abeurador o a ensinistrar els alumnes calcular distàncies.Però, com sempre passa a la vida, l’educació és allò que ens queda quan sortim de l’escola, oblidem el que hi hem après i gambem pel món real.

 

I al món real la pràctica passa per damunt de la teoria. I si no us ho creieu, digueu-me què hi fan dos lleons al costat d’una girafa.

 Text: Jordi Badiella