ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

El vigilant en el camp de sègol


Títol: El vigilant en el camp de sègol
Autor: J. D. Salinger
ISBN: 978-84-96863-21-7
Edita: labutxaca
Edat: +14

Sonograma-SalingerAl menys una vegada a la vida, el gran lector que s’està formant dins nostre durant l’adolescència i que rarament ens abandonarà després, hauria d’acompanyar Holden Caulfield en el seu retorn a casa dels pares des de l’internat de Pencey després de l’expulsió. Aquest és un viatge més que recomanable per a tots aquells que comencen a estar sota els efectes del verí de la literatura.

L’experiència d’aquesta lectura és impagable: l’angoixa de l’adolescent inadaptat, amb problemes de relació, acompanyarà el lector durant els tres dies en què té lloc la narració, ben lluny de les convencions socials que el protagonista rebutja, i el farà sentir la força d’una de les millors narracions del segle XX.

Text: Jordi Badiella