ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Sir Gadabout, del foc a les brases


Títol:
Autor: Martyn Beardsley
Il·lustracions: Tony Ross
ISBN: 978-84-8343-093-4
Editorial: Bambú
Edat: +9

Sonograma_Sir-Gadabout

 

Ja es veia a venir que un dia o un altre robarien l’Excalibur, l’espasa del rei Artús. I tot i que no fos ni de bon tros la millor opció, la responsabilitat de retornar-la al seu propietari seria d’en Gadabout, el Pitjor Cavaller del Món Sencer.

Una visita a les bruixes Morag i Demelza, que aquella setmana s’oferien per resoldre assassinats a meitat de preu, és el pas previ a un enfrontament sense precedents amb Sir Rudyard el Ranci de Lyonenesse i el seu gos Mick Boig. Us podeu imaginar què passarà abans que l’Excalibur torni a Camelot?

Text: Jordi Badiella