ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

El temor d’un home savi


Títol: El temor d’un home savi
Autor: Patrick Rothfuss
ISBN:9788401387753
Edita: Plaza & Janés
Edat: +12

Sonograma_Patrick Rothfuss

 

La segona jornada a la fonda Pedra Fita és plena d’esdeveniments extraordinaris. La narració d’en Kvothe s’estén damunt la llegenda com un barnís brillant i protector: l’abandonament temporal de la universitat, la teranyina de la política cortesana de Severen, l’atracció irresistible de Felúrian, el pas per Fae, del quan ningú n’havia sortit abans, el descobriment del Lethani, els ensenyaments de Vashet. I el retorn: el retrobament amb els amics, Will, Mola, Simmon, Fela i Devi; i el mestre, Elodin.

I, de bell nou, la represa dels estudis d’aquell jove pèl-roig que aconseguí invocar el llamp i anomenar el vent.

 

Text: Jordi Badiella