ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Rondalles de Grimm


Títol: Rondalles de Grimm
Il·lustracions: Arthur Rackham
ISBN: 978-84-261-3988-7
Editorial: Joventut
Edat: +6

Sonograma_Rondalles de GrimmLlegir les rondalles dels germans Grimm en la traducció de Carles Riba és un plaer intel·lectual de primer ordre. Si, a més, aquesta lectura es fa en veu alta als infants, l’experiència és desbordant. I per reblar-ho, només cal anar ensenyant les il·lustracions d’Arthur Rackham a mesura que es llegeix.

La nostra cultura infantil està construïda, en bona part, sobre la base de les rondalles de Grimm. O hauríem estat els mateixos sense conèixer les històries de Blancaneu, la Bella Dorment o la Ventafocs?

Aquesta edició ens ofereix 32 narracions imprescindibles, que ens recorden bellament qui som i com ho podem transmetre.

 

Text: Jordi Badiella