ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Coses que no sap ningú


Títol: Coses que no sap ningú
Autor: Víctor Osorio
Il·lustracions: Laia Amàrita
ISBN: 978-84-16033-09-6
Editorial: Comanegra
Edat:+ 6

Sonograma_Coses que no sap ningúEl món és ple de coses per descobrir i un llibre és un objecte idoni per fer-ho: per saber com va aconseguir tenir tots els colors el camaleó, o per adonar-se que els llibres són perillosos, o per sortir volant si tens unes sabatilles vermelles…

Coneixeu els secrets de la pluja, de l’arc de sant Martí o dels núvols? Us podeu imaginar la vida real de les formigues, dels monstres o dels fantasmes? Us heu fixat què fan els gats quan oloren un conte, els avions de paper quan estan en contacte amb l’aire, o les guspires quan salten d’un foc a l’altre?

Coses que no sap ningú ens ajuda a descobrir tot això i més encara: el misteri de les vaques, els caragols, els eclipsis i fins i tot dels nassos.

Text: Jordi Badiella