ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Meravelles


Títol: Meravelles
Autor: Brian Selznick
Il·lustracions: Emma Chichester Clark
ISBN: 978-84-661-3111-7
Editorial: Cruïlla
Edat: +11

Sonograma_meravellesMeravelles és un llibre que combina dues formes narratives que el seu autor, Brian Selznick, va experimentar en una obra anterior, La invenció de l’Hugo Cabret.

La mescla de novel·la gràfica, cinema i narativa literària fa un llibre innovador des del punt de vista de la forma, que atrau el lector, a la qual cosa també hi ajuda la força d’un argument que gira al voltant de les vides de dos nens –una narrada amb paraules i l’altra amb imatges–, que es troben per fer-nos adonar que l’amistat és un element insubstituïble de la vida: en Ben, un nen orfe que viu a Minessota l’any 1977 i que cerca el pare, a qui no coneix; i la Rose, una nena sordmuda de New Jersey que el 1927 s’entesta a conèixer una actriu de Nova York protagonitzen aquesta obra sorprenent.

 

Text: Jordi Badiella