ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

La Bruna i el bloc B


Títol: La Bruna i el bloc B
Autor:Maria Enrich
Il·lustracions: Maria Canals
ISBN: 978-84-8343-040-8
Editorial: Bambú
Edat:+8

Sonograma_La-Bruna-i-el-bloc-BCom és la nostra vida vista per una mosca? A casa vostra us ve a visitar una mosca, a vegades? La tracteu prou bé?

Amb aquest llibre coneixerem la Bruna, una mosca com qualsevol altra, que viu al bloc B i que no es cansa d’anar amunt i avall per observar la vida dels seus veïns: l’Aleix, els Estruch, les estudiants del cinquè, la família Pelfort del primer, la Pilar i la Sira del segon, la  Paquita del tercer…

Sort en tindrà de la Flàvia, una abella capaç d’explicar-li una mica com són els humans, però això no li estalviarà a la Bruna les arriscadíssimes situacions en què es troba una mosca que tothom vol veure esclafada. Us ho podeu imaginar?

 

 

Text: Jordi Badiella