ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

En Nat i el secret de l’Esperança


Títol: En Nat i el secret de l’Esperança
Autor: Anik Le Ray
Il·lustracions: Rébecca Dautremer
ISBN: 978-84-479-2108-9
Editorial: Baula
Edat: +6

9788447921089Els secrets no es poden explicar, encara que siguin els secrets d’aquest llibre. Els secrets són per viure’ls i sorprendre’ns.Però no és cap secret que el Gat  amb Botes, el Capità Garfi, la Ventafocs, la Caputxeta Vermella i el Llop Ferotge existeixen de debò, així com el Conill Blanc, l’Alícia, en Pinotxo i en Peter Pan.
Per saber quina una en porten de cap tots plegats, caldrà llegir aquest fantàstic llibre, cosa que no ens costarà gens perquè les seves pàgines estan tan bellament il·lustrades que és una veritable delícia capbussar-s’hi. 

 Text: Jordi Badiella