ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

El llibre dels relats perduts d’en Bambert


Títol: El llibre dels relats perduts d’en Bambert
Autor: Reinhardt Jung
Il·lustracions: Emma Chichester Clark
ISBN: 978-84-682-0106-1
Editorial: Vicens Vives
Edat: +10

 Sonograma_El-llibre-relats-perduts-BambertEscriure històries és un ofici meravellós, que posat en mans de segons qui és capaç de transformar el món, de fer-lo menys violent, més just, menys resignat i menys cruel. Aquesta és la lliçó que l’escriptor Bambert ens envia des de la taula on escriu uns relats que un dia es decideix a arrencar del seu Llibre dels desigs perquè emprenguin el vol amb la finalitat de trobar un lloc on puguin esdevenir reals.
Des de la Badia de Donegal, a Irlanda, fins a Moscou o Polònia, des de l’antiga Còrdova fins a París o Londres, les històries de l’escriptor Bambert són un exemple de la força transformadora de la imaginació.

 Text: Jordi Badiella