ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

El poder de l’Amabel


Títol: El poder de l’Amabel
Autor: Érica Esmorís
ISBN: 978-84-15920-14-4
Editorial: Sushi Books
Edat: + 8

Sonograma-Suplement-Infantil-Juvenil-poder-de-AmabelQuan algú com l’Amabel té una família amb poders, per exemple una àvia que es torna invisible, un pare amb una força fora de mida humana, una mare velocíssima i un germà amb una intel·ligència mai vista, ha d’esbrinar quin poder li correspon.

Comprovar si pots volar, respirar sota l’aigua, caminar pel sostre o per sobre les piscines, llegir la ment, teletransportar-te, tenir una armadura natural, curar malalts, parlar amb els animals o veure-hi en la foscor, és una feinada ben divertida, però el millor de tot és acabar descobrint quin és realment el teu poder mentre l’àvia et fa moixaines.

Text: Jordi Badiella