ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

El misteri de les escombraries mutants


Títol: El misteri de les escombraries mutants
Autor: Carlos Freire
Il·lustracions: Alfonso Martínezi Pedro Pablo Moreno
ISBN: 978-84-15920-16-8
Editorial: Sushi Books
Edat: + 8

Sonograma-Suplement-Infantil-Juvenil-misteri-de-les-escombrariesLa vida d’un gat que viu al carrer és plena de situacions estranyes, però no hi ha res com tenir bons amics perquè es coverteixin en aventures meravelloses. Si no ets un gat, que en sou quatre, i un de vosaltres troba una ampolla misteriosa en un contenidor de plàstic, és ben fácil que necessiteu algú que us ajudi a entendre què volen dir aquells signes de l’Antic Egipte: un nen que els sàpiga llegir, per exemple. I si ets aquest nen, bé pots acompayar els quatre gats per llocs que mai hauries imaginat i en els quals aprendràs el secret de tenir més d’una vida. La gent gran en diu reciclatge, d’això, però, entre nosaltres, què en sap, la gent gran, dels gats que parlen?

Text: Jordi Badiella