ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

El peatge màgic


Títol: El peatge màgic
Autor: Norton Juster
Il·lustracions: Jules Feiffer
ISBN: 978-84-8343-209-9
Editorial: Bambú
Edat: +10

Suplement-Infantil-i-juvenil-El_peatge_ma_gicUn joc per muntar pot ser el passaport a un món interessantíssim i desconegut, sobretot si  va acompanyat d’un paper a dins d’un sobre que diu: “Una autèntica cabina de peatge d’autopista, fàcil de muntar a casa, i especialment indicada per a aquells qui no han viatjat mai més enllà”.

Una vegada travessada la barrera del peatge, tot és possible: coneixerem un mercat de paraules suculentes, una abella capaç de lletrejar qualsevol paraula, la Quina Malabruixa, un noi que creix cap avall, una orquestra per mirar i no per escoltar… I en Milo, el protagonista d’aquest viatge amb el qual anirem a Mal Borràs, la serralada de la confusió, les muntanyes de la Ignorància i el Castell de Vent abans de descobrir que no cal anar gaire lluny per tenir moltes coses a fer.

Text: Jordi Badiella