ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Alícia al país de les meravelles


Títol: Alícia al país de les meravelles
Autor: Lewis Carroll
Il·lustracions: John Tenniel
ISBN: 978-84-92549-40-5
Editorial: Edicions 62
Edat: +12

Suplement-Infantil-i-juvenil-Alicia-pais-meravellesTinguis l’edat que tinguis, si estàs assegut llegint un llibre i passa un conill blanc, deixa-ho tot i segueix-lo. Llavors, tot serà com un somni dòcil: practicaràs l’art de créixer i decréixer, coneixeràs personatges sorprenents com ara la Llebre de Març, una eruga blava, una duquessa, un grifó, una tortuga d’imitació, un llangardaix, un Rei i una Reina de Cors, el Lacai Peix i el Lacai Granota, un barreter, un gat capaç de desaparèixer deixant només visible el seu somriure… El mateix somriure que t’anirà sortint mentre passes les pàgines d’aquest llibre que no és ben bé un llibre, sinó un país meravellós.

Text: Jordi Badiella