ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Wonder


Títol: Wonder
Autor: R. J. Palacio
ISBN: 978-84-96735-71-2
Editorial: La Campana
Edat: 8-12

wonderLes històries que ens commouen i que ens sacsegen ens fan créixer com a persones, tinguem l’edat que tinguem. Wonder és una d’aquestes històries que quan l’hem llegida sentim l’emoció de ser una mica millors. Segur.
La vida de l’August, un nen amb un defecte facial que no s’incorpora a l’escola fins al cinquè curs, explicada per les persones que li són properes i per ell mateix, és una lectura entendridora, que treu a la superfície el millor que cada lector té dins seu.
La superació personal de l’August i, també, la dels seus amics, són el fil conductor d’una novel·la que sedueix el lector des del començament: Em dic August, per cert. No penso descriure la meva cara. Segur que és molt pitjor que tot el que us esteu imaginant.

Text: Jordi Badiella