ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

L’ocell de la revolta


Títol: L’ocell de la revolta
Autora: Suzanne Collins
ISBN: 978-84-9932-805-8
Editorial: Estrella Polar
Edat: +12

Literatura-infantil-i-juvenil-Locell-de-la-revoltaEl tercer volum d’aquesta trilogia es llegeix, com els anteriors, d’una tirada. Al suspens al qual l’autora ja ens té acostumats –aquella impossibilitat d’acabar un capítol i no començar-ne un altre tot seguit–, s’hi suma un desencadenament dels fets que no per ser previsible, en bona part, és menys enlluernador.

A L’ocell de la revolta esperem resoldre molts dubtes, entre els quals per qui es decantarà la Katniss, pel seu amic inseparable des de la infantesa, en Gale, o pel seu amor a l’arena, en Peeta. I la resta de personatges? L’Snow se’n sortirà amb la seva i aturarà la revolta? O bé la Coin presidirà un nou Capitoli? Què els espera a en Haymitch, en Finnick, l’Annie, la Prim…?

Com podem resistir-nos a la crida de la Muntagarlaire?

Text: Jordi Badiella