ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

En flames


Títol: En flames
Autora: Suzanne Collins
ISBN: 978-84-9932-726-9
Editorial: Estrella Polar
Edat: +12

Literatura-infantil-i-juvenil-En-flamesDesprés de llegir Els jocs de la fam, el més normal és sentir el desig de continuar llegint sobre la vida de la Katniss i en Peeta al distrite 12, i sadollar la curiositat que sentim sobre aquests personatges i la gent que els envolta.

Del primer llibre al segon d’aquesta meravellosa trilogia, s’hi passa com se salta d’un capítol a l’altre del llibre: amb l’emoció del suspens que plana sobre la vida sempre penjant d’un fil d’aquests joves extraordinaris i amb la tensió que el seu caràcter rebel imprimeix en cadascun dels nous episodis. I la lectura no deceb, ben al contrari: ens xucla i no podem deixar-la, com si estiguéssim a l’arena.

Text: Jordi Badiella