ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Els jocs de la fam


Títol: Els jocs de la fam
Autora: Suzanne Collins
ISBN: 978-84-9932-797-6
Editorial: Estrella Polar
Edat: + 12

Literatura-Infantil-i-juvenil-els-jocs-de-la-fam-Per què aquest llibre és el més llegit pels adolescents d’occident? Perquè té tot allò que un jove necessita per enganxar-se a la lectura: una protagonista amb qui és inevitable identificar-se, uns antagonistes que provoquen l’odi més justificat i una història vertiginosa, que et fa saltar d’un capítol a l’altre sense treva, captivat pel seu suspens.

Els jocs de la fam és, sense cap mena de dubte, des de la seva aparició, un clàssic de la literatura juvenil en el doble sentit del terme: un llibre cridat a perdurar en el temps i el millor llibre de la seva classe. Imprescindible.

Text: Jordi Badiella