ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

El follet Bambalambà


Títol: El follet Bambalambà
Autor: Joles Sennell
Il·lustracions: Montse Tobella
ISBN: 978-84-15095-62-0
Editorial: Animallibres
Edat: 7-9

Literatura-infantil-i-juvenil-el-follet-bambalambaQuan un follet es queda sense feina perquè la gent ja no va al bosc a buscar-hi tresors i té un amic carboner que també s’ha quedat sense feina perquè la gent ja no gasta carbó, ha de fer alguna cosa, com ara deixar-se aconsellar per una noia ben amable.

Però quan els consells no tenen els resultats que s’esperava i tot és anar de feina en feina sense tenir sort, no hi ha res com ser un follet i deixar sortir la màgia. Vet aquí una història d’amistat entre dos éssers fantàstics: un follet i un carboner que acaben sent l’un per l’altre.

Text: Jordi Badiella