ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

La biblioteca fantàstica


Títol: La biblioteca fantàstica
Autor: Jesús Cortés
Dibuixos: Francesc Santana
ISBN: 978-84-9824-689-6
Editorial: Edicions Bromera
Edat: +12

Literatura-infantil-juvenil-La-biblioteca-fanta_sticaQuantes vegades hem sentit que els llibres són mons plens d’una vida que no tindríem si no els llegíssim, i quantes vegades ho hem comprovat. El que el lector de La biblioteca fantàstica viurà, però, va molt més enllà. Acompanyant en Samuel i la Duna, se submergirà en una història vertiginosa que l’acabarà de convèncer que tot el que podem imaginar es queda curt quan un llibre es converteix en una aventura arriscadíssima que només l’amistat i la generositat serà capaç de no convertir en tragèdia.

Sant Telm era un poblet aparentment tranquil quan en Samuel s’hi instal·là. Poc podia sospitar que un grapat de llibres al·lucinants esperaven el seu guardià.

Text: Jordi Badiella