ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Intriga a Luxor


Títol: Intriga a Luxor
Autor: Bjørn Sortland
Il·lustració: Trond Bredesen
ISBN: 978-84-479-1797-6
Editorial: Baula
Edat: 10-14

Literatura-infantil-juvenil-Intriga-a-LuxorConstruïda damunt la destruïda Tebes, capital de l’Antic Egite, Luxor és el paradís dels egiptòlegs, d’aquelles persones que dediquen la vida a intentar d’entendre l’antiga civilitació egípcia. Però és també un cau de traficants d’obres d’art, de lladres sense escrúpols ben capaços de raptar qui calgui per aconseguir els seus propòsits. Això ho sap perfectament en Víctor, que hi va viure una aventura inoblidable juntament amb la seva família. Per cert, us havien parlat mai de la maledicció del faraó? Llegint aquest llibre us en podreu fer una idea força sorprenent…

Text: Jordi Badiella