ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Contes per telèfon


Títol: Contes per telèfon
Autor: Gianni Rodari
Il·lustracions: Emilio Urberuaga
ISBN: 978-84-261-3917-7
Editorial: Joventut
Edat: + 7

Literatura-infantil-juvenil-Contes-per-tele_fonHeus aquí una bella edició dels Contes per telèfon, de Gianni Rodari, un clàssic de la literatura infantil. Emilio Urberuaga, s’ha encarregat de fer-nos-els arribar amb una pàtina gràfica de senzillesa, que no de simplicitat, la qual cosa dóna, si cal, més valor a l’obra.

Si encara no coneixeu la velleta que compta esternuts, el castell de gelat, el país sense punta, el ratolí dels còmics, l’Alícia Capitomba, el mag dels estels, el pescador de Cefalú, l’home que robava el Coliseu o el senyor Nonetes, ja va sent-ne hora. I si ja els coneixíeu, potser us abellirà retrobar-los. Aquesta edició bé val una anada a la llibreria.

Text: Jordi Badiella