ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Em vaig casar amb els meus pares


Títol: Em vaig casar amb els meus pares
Autora: Tessa Julià Dinarès
Il·lustracions: Valentí Gubianas
ISBN: 978-84-15095-26-2
Editorial: Animallibres
Edat: +8

Literatura-infantil-juvenil-Em-vaig-casar-amb-els-meus-paresQuan una mestra escriu a la pissarra “La carpeta de la meva història” i demana que guardis fotografies i que vagis apuntant en un paper les històries que t’expliquin a casa sobre la teva vida, tremola, perquè a vegades les coses no són el que semblen i potser acabes sospitant que ets el germà del teu millor amic…

Em vaig casar amb els meus pares és més que el títol d’un llibre, és una manera d’entendre la importància d’aprendre a afinar amb el llenguatge i la imaginació.

Text: Jordi Badiella