ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

El nom del vent


Títol: El nom del vent
Autor: Patrick Rothfuss
ISBN: 9788401387760
Editorial: Plaza & Janés
Edat: +12

Literatura-infantil-juvenil-El-nom-del-ventA vegades passa que un gran llibre arriba a la nostra vida. Ho sabem des del primer moment perquè ens captiva i no podem deixar de llegir-lo o, si hem de fer una altra cosa, perquè estem segurs que aprofitaríem millor el temps si l’estiguéssim llegint. Els grans llibres són així.

El nom del vent és la narració en primera persona de la vida d’algú que ja ha entrat en la categoria dels personatges clàssics: en Kvothe (pronunciat Quouz) que dicta la seva veritable història a un cronista medieval en una fonda en terra de ningú: la seva infantesa en una companyia d’artistes, els seus dies de joventut com a lladre en una gran ciutat, el seu pas per la universitat dels mags, els seus episodis més lluminosos i foscos, ara com a heroi, després com a assassí…

I tot plegat, només és el començament, el relat del primer dia. Un relat que necessitarà dos llibres més per conèixer totalment aquesta meravellosa història.

Text: Jordi Badiella