ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

El nigromant


Títol: El nigromant
Autor: Tim Wilson
Il·lustracions: Oriol Malet
ISBN: 978-84-9824-876-0
Editorial: Edicions Bromera
Edat: +12

Literatura-infantil-juvenil-el-nigromantAl poble de Bethelem els dies passen com si res i una nena pot desaparèixer sense que això canviï massa les coses, llevat que dos amics emprenguin una arriscada aventura per esbrinar què està passant i descobrir qui és en realitat l’encarregat del dipòsit de cadàvers.

Aleshores, un munt de coses prenen sentit: les virtuts màgiques dels cabells, la força simbòlica d’animals com ara el falcó, el corb o la rabosa, l’energia de les constel·lacions i dels astres, el poder al·lucinogen de certes plantes i herbes… La por, en definitiva, que ens espera amagada en les pàgines d’aquest llibre inquietant.

Text: Jordi Badiella