ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

El nen


Títol: El nen
Autor: Roald Dahl
ISBN: 978-84-246-9932-294-0
Editorial: Estrella Polar
Edat: +12

Literatura-infantil-juvenil-el-nenSi heu llegit Matilda, James i el préssec gegant, o Les bruixes, ja és hora que llegiu El nen, uns contes autobiogràfics i deliciosos per conèixer la infantesa de Roald Dalh, perquè si bé la infantesa és una etapa molt especial de la vida, la infantesa vista amb els ulls de Roald Dahl és encara més especial.

Us imagineu d’on ve la pegadolsa? Doncs, segurament, esteu ben equivocats. Qui sap si en tornareu a menjar després de llegir aquest llibre i de conèixer l’horrible senyora Pratchett, la mestressa de la pastisseria de Llandaff, el poble on va néixer Roald Dahl. Que no heu escalfat mai la tassa del vàter d’un alumne veterà?, doncs llegiu, que ja sabreu com fer-ho si convé. Que la vostra germana us convida per primera vegada a fer un tomb amb cotxe? Doncs, ja us podeu anar buscant una bona excusa si voleu conservar el nas…

Text: Jordi Badiella