ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Un secret a les butxaques


Títol: Un secret a les butxaques
Autora: Tessa Julià Dinarès
Il·lustracions: Anna Clariana
ISBN: 978-84-15095-80-4
Editorial: Animallibres
Edat: +10

Literatura-Infantil-Juvenil-Un-secret-a-les-butxaquesUs imagineu tenir una àvia que de cop i volta diu: què farem?, què direm? Què farem, què direm? Què farem?… I que comença a córrer per l’habitació fent zupzupzupzupzup?
Però l’àvia no és l’únic personatge fantàstic d’aquesta història! Sabíeu de l’existència dels minairons? Sabíeu que neixen en coves guardades per dracs i gegants? Doncs penseu com serien les coses si un dia n’apareixien uns quants a la vostra vida. Els hauríeu de posar un nom i, sobretot, els hauríeu de vigilar d’allò més, perquè els minairons són molt, però que molt perillosos, per això treure’ls del Pirineu i portar-los arran de mar pot ser una decisió temerària!

Text: Jordi Badiella