ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

La colla dels deu


Títol: La colla dels deu
Autor: Joaquim Carbó
Il·lustracions: Isidre Monés
ISBN: 978-84-246-8105-0
Editorial: La Galera, SAU Editorial
Edat recomanada: +10

Literatura-Infantil-Juvenil-La-colla-dels-deuHi ha llibres que apareixen i desapareixen. Són llibres que un dia arriben a la nostra vida i s’hi queden, encara que a vegades siguin invisibles durant molt de temps. Aquest és el cas de La colla dels deu, un llibre per descobrir la força d’una colla: en Miquei, en Pàmpols, en Ri-ri, en Nàpia, l’Eriçó, en Cuquis Gran, en Cuquis Petit, en Llebret, en Jordi Mas i en Frederic Llovet; i per tastar l’amistat, la solidaritat, la companyonia, el respecte als altres, la justícia, la lleialtat, la cooperació…

Text: Jordi Badiella