ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Cartes des del Camerun


Títol: Cartes des del Camerun
Autora: Anna Escur
ISBN: 978-84-479-2507-0
Editorial: Editorial Baula
Edat recomanada: +14

Literatura-Infantil-Juvenil-Cartes-des-del-CamerunAvui, una de les poques coses que es poden assegurar és que el món s’ha fet petit i que els joves estan obligats a trescar per indrets que fins fa quatre dies només coneixíem pel nom. L’experiència de llegir llibres com ara Cartes des del Camerun pot ser un primer pas cap a aquest èxode tan inevitable com estimulant.
El llibre recull els escrits que l’autora va adreçar a la família i els amics durant la seva estada al bell país africà. Un any és un temps suficient per explicar de forma suggerent i planera la cultura i la societat camerunesa vistes pels ulls d’una cooperant. La salut i l’educació, però també els mercats, els viatges en bus, els enterraments, les celebracions, les presons o les peregrinacions ens empenyen a pensar a fer-nos amb un bitllet d’avió si la nostra mirada és jove i sentim que ha arribat l’hora de bescanviar l’hostilitat de l’Europa gasiva per l’amabilitat proverbial de l’Àfrica.

Text: Jordi Badiella