ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Rovelló


Títol: Rovelló
Autor: Josep Vallverdú
Il·lustracions: Narmas
ISBN: 978-84-246-8102-9
Editorial: La Galera, SAU Editorial
Edat recomanada: +10

Literatura-Infatil-Juvenil-RovelloHi ha infants que no saben què vol dir menjar un requisit, que no han sentit escatainar una gallina, que no saben què és el llisquet d’una porta, o les posts de jóc, o adobar una fanga. O fer una capitomba, malgrat que n’hagin fet moltes.
Perquè hi ha infants que han arribat a una edat que totes aquestes paraules els estan esperant dins les pàgines d’un clàssic de la literatura infantil catalana, que els seduirà i els instruirà sense gairebé adonar-se’n, i llavors sabran el significat de tot allò que dèiem i de moltes altres coses meravelloses.

Text: Jordi Badiella