ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Bon dia, Poesia!


Títol: Bon dia, Poesia!
Autora: Joana Raspall
Il·lustracions: Montse Ginesta
ISBN: 978-84-479-2627-5
Editorial: Baula
Edat recomanada: +8

Literatura-Infantil-Juvenil-Bon_dia_poesiaL’any del centenari del naixement de Joana Raspall, Baula ha reeditat Bon dia, Poesia!, una obra que va aparèixer l’any 1996 i que manté la frescor del primer dia, perquè si hi ha alguna cosa capaç de fer-ho, és la poesia escrita per als infants.
Els poemes aplegats en aquest volum giren a l’entorn d’eixos temàtics, com ara les hores i els dies, els elements, els animals, les flors i les plantes, les coses, la gent, els sentiments i les festes. Uns poemes que fan créixer l’amor per allò que Joana Raspall retrata així: Arrenglerats / en els prestatges / semblen soldats / o personatges / tots enrampats. / Si en prens algun / veuràs que són una altra cosa. / Dintre la mà / seran un món / que es badarà / com una rosa.

Text: Jordi Badiella