ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

No som els 3 porquets


Títol: No som els 3 porquets
Autora: Elisenda Roca
Il·lustracions: Cristina Losantos
ISBN: 978-84-8343-197-9
Editorial: Bambú
Edat: +7

Suplement-Infantil-juvenil-No-som-els-3-porquetsEscrit en heptasíl·labs, aquest llibre ens explica les peripècies de tres germans que són marrans de mena: no es renten, fan pudor, tenen els fulls de les llibretes plens de llànties, escupen les clofolles de pipes al terra… I, per tot això, es queden sense amics. Fins que, un dia, fan un pacte amb el seu mestre: de dilluns a diumenge, han d’obeir la mare i el pare, i anar nets, i no parlar de coses lletges. I, d’aquesta manera, aconsegueixen deixar de ser tres porquets i anar sempre nets, polits i clenxinats.

Text: Jordi Badiella