ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Mi libro de arte


Títol: Mi libro de arte. Fantásticos proyectos de arte inspirados en obras maestras
Autor: Diversos autors
Fotografies: Will Heap
Traducció: Remedios Diéguez
ISBN: 978-84-9801-669-7
Editorial: Blume

Suplement-Infantil-juvenil-Mi-libro-de-arteEditorial Blume ha publicat recentment Mi libro de arte,un llibre que té per objectiu apropar la història de l’art i les tècniques d’expressió gràfica i plàstica als infants. És una guia que permetrà conèixer els aspectes dels diferents estils artístics, com per exemple les primeres pintures rupestres, la pintura impressionista de Vincent van Gogh, la màgia dels mosaics de Diego Rivera, la pintura musical de Wassily Kandinsky, les escultures abstractes de Henry Moore, les formes i colors vius de l’art inuit, fins i tot, els gravats pop-art d’Andy Warhol.
El llibre conté més de 50 idees de projectes creatius per experimentar amb l’expressió artística i desenvolupar la imaginació de la quitxalla amb tècniques, suports i materials diversos.
Estem davant d’una publicació molt especial, un taller d’art, una guia útil per a pares i educadors amb nombroses fotografies i il·lustracions que expliquen pas a pas el procés de creació d’una obra d’art: com crear una màscara a l’estil de les tribus africanes, com fer un collage inspirats en l’obra de Henri Rousseau; com elaborar un mosaic amb una gran varietat de peces de colors; aprendre a construir una escultura de material reciclat; com decorar una pedra amb els procediments rupestres o fer un gravat amb la tècnica de la pintura japonesa.
Una proposta magnífica, per a grans i petits, que combina coneixements i imaginació, per apropar-se al món de l’art amb sorpresa, enginy i imaginació.

Text: Maria Ivanova