ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

La petita coral de la senyoreta Collignon


Títol: La petita coral de la senyoreta Collignon
Autora: Lluís Prats
ISBN: 978-84-8343-203-7
Editorial: Bambú
Edat: +11

Suplement-Infantil-juvenil-La-petita-coral-collignonEn aquesta història entranyable, coneixem la senyoreta Collignon, una mestra de francès i música que es veu apartada de la seva antiga escola de la zona alta de Barcelona per una qüestió administrativa i que ha de començar una nova singladura en una escola del Raval.
La Missa de la Coronació de Mozart, l’havanera de l’òpera Carmen, la marxa del Toreador, de la mateixa obra, la simfonia Júpiter, La flauta Màgica… Són l’inici d’una gran experiència: la creació de la Coral de l’Arc de San Martí i una actuació inoblidable, que es clou amb l’Al·leluia de Haendel.
Un llibre que revela la relació entre la música i els sentiments més nobles i profunds.

Text: Jordi Badiella