ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Koknom. Una aventura en terres maies


Títol: Koknom. Una aventura en terres maies
Autora: Núria Pradas
ISBN: 978-84-8343-204-4
Editorial: Bambú

Suplement-Infantil-juvenil-KoknomAparèixer en plena civilització maia, al bell mig d’una espessa selva tropical, plena d’arbres com ara la caoba i palmeres, habitada pel jaguar i els tucans, i ser escollit koknom -guardià del príncep hereu-, no és una cosa que passi cada dia.
Assistir a la coronació del rei Pakal envoltat de gent sense escrúpols com ara els homes d’Uneh Chan, presenciar el joc de la pilota, el joc més perillós dels que s’han jugat mai, i passar els fulls del chilam balam, el llibre dels coneixements maies. Tot això és possible. Només cal obrir aquest nou llibre d’intriga i aventura protagonitzat pel Víctor, que no pot ni sospitar que coneixerà l’amor de l’Ix Kay, la noia de pell de xocolata que un dia li donarà una història, la història d’un amor trist, la història de Sac-Nicté i Canek.

Text: Jordi Badiella