ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Intriga a Angkor


Títol: Intriga a Angkor
Autor: Bjørn Sortland
Il·lustració: Trond Bredesen
ISBN: 978-84-479-1798-3
Editorial: Baula
Edat: 10-14

Suplement-Infantil-juvenil-Intriga-a-AngkorAngkor, l’antiga ciutat sagrada de l’imperi khmer, ha estat exposada als robatoris dels lladres des de temps immemorials. Els seus tresors són valuosíssims i els traficants d’obres d’art no tenen cap mena d’escrúpol. Tant els fa que siguis un nen, que tinguis un germà i una germana,un pare i una mare. Si t’interposes en el seu camí, els lladres no tindràn compasió perquè la teva vida i la de la teva família val molt menys que una pedra esculpida.
Intriga a Angkor és una aventura trepidant que ens trasllada a Kampuchea, el país que travessa el riu Mekong, on els cocodrils afamats esperen la nostra visita.

Text: Jordi Badiella