ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Heka. Un viatge màgic a Egipte


Títol: Heka. Un viatge màgic a Egipte
Autora: Núria Pradas
ISBN: 978-84-8343-099-6
Editorial: Bambú
Edat: 11-14

Suplement-Infantil-Juvenil-HekaL’Antic Egipte sempre ha fascinat la humanitat, i la història que Núria Pradas ens explica en aquest llibre no és una excepció. En Víctor, “un nen bastant normal”, segons la seva creadora, es trasllada màgicament a l’època en què Tutmosis III quedà orfe i, juntament amb la jove Sitah enfilà una aventura arriscada darrere l’altra fins arribar a ser proclamat faraó, sota la mirada envejosa de Hatxepsut, que no pot tolerar que el fill d’un faraó i d’una concubina li arrabatin el tron. De Tebes a Memfis, i d’aquesta ciutat fins al delta del Nil, les peripècies dels tres amics ens faran conèixer els costums i els rituals d’una civilització apassionant.

Text: Jordi Badiella