ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Amunt i avall a ritme de jazz


Títol: Amunt i avall a ritme de jazz
Autora: Montse Ginesta
Música: Marc Vernís i Joan Godayol
Dibuixos: Leo Flores
ISBN: 978-84-9883-523-6
Edita: Publicacions de l’Abadia de Montserrat
Edat: +7

Suplement-Infantil-Juvenil-A-munt-i-avall-a-ritme-de-jazAmunt i avall a ritme de jazz conté una desena de cançons musicades amb ritmes jazzístics. Les lletres, les partitures i una gravació en CD.
L’edició és suggerent, amb uns dibuixos molt particulars, que il·lustren els diferents temes: “El transatlàntic, El meu cotxe, A tot arreu, Bicicleta, Bicicleta, El submarí abandonat, A dalt d’un avió, La senyora milionària, Anem a patinar!, Jo vull un camió i Xu-xu-xuuu!
Una bona eina per endinsar-se, potser, per primera vegada, en el món del jazz i escoltar la bateria, el baix, el contrabaix, els teclats, el piano, la guitarra, els saxos, les percussions, la trompeta, el trombó i les veus… Moltes!, tantes com n’hi ha al cor pop de l’Escola Municipal de Vic.

Text: Jordi Badiella