ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Òscar, el drac que volia ser bo


Títol: Òscar, el drac que volia ser bo
Autora: Eva Cervelló Valverde
Il·lustracions: Eduardo de la Torre Carmona
ISBN: 978-84-15047-83-4
Editorial: Proteus
Edat: + 8

Òscar, el drac que volia ser boL’Òscar és un drac especial: no vol treure foc pels queixals, sinó que vol fer bombolles.
Això, és clar, preocupa els seus pares, que corren a preguntar-li al gran savi, un avi mil·lenari, què hi poden fer. El Castell de les Mil Finestres, “un lloc on tothom que hi entra, surt sabent el que vol realment ser” és l’idoni per resoldre la qüestió. Per arribar-hi, l’Òscar haurà de caminar tres dies i passar fred, però, en compensació, coneixerà un personatge meravellós, el Conilltortu, que també havia tingut un problema semblant al de l’Òscar. Al castell, hi passarà tres anys i dues fades s’encarregaran de posar a prova les seves facultats perquè l’Òscar s’adoni de quina mena de drac és… Com veieu aquest és un llibre d’un drac poc corrent i no cal esperar que arribi Sant Jordi per llegir-lo. Ah, se m’oblidava: el final d’aquesta història és una bella lliçó que no cal ser drac per aprendre-la.

Text: Jordi Badiella