ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

El David visita el Liceu


Títol: El David visita el Liceu
Autor: Montserrat Roca i Reguant
Il·lustracions: Josep M. Celorio
ISBN: 978-84-92745-48-7
Editorial: El cep i la nansa
Edat: +11

El David visita el LiceuEl David i en Jan viuen una aventura extraordiària quan un dia fan una visita al Liceu amb l’escola. Amb ells, coneixerem aquest gran teatre per dins com pocs el poden conèixer: Euterpe, la musa de la música; Terpsícore, la musa de la dansa; Clio, la musa de la història; Cal·líope, la musa de l’eloquència; i Melpòmene, la musa de la tragèdia, ens faran de guies. Sabrem coses de Molière, Schiller, Bellini i Máiquez, uns personatges molt interessants, coneixerem directament el maestro, que és la màxima autoritat musical, ens esmunyirem a la sastreria, escoltarem els músics i els cantants, veurem els decorats, gaudirem amb el ballet i també coneixerem l’Urània, la musa del Liceu. Tot això perquè, com diu l’Euterpe, la música és un plaer pels sentits i si ens hi aficionem de petits ens acompanya tota la vida.

Text: Jordi Badiella