ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

El bastó d’Homer


Títol: El bastó d’Homer
Autor: Miquel Rayó
Il·lustracions: Javier Andrada
ISBN: 978-84-489-2477-5
Editorial: Barcanova. Col·lecció Antaviana Nova
Edat: +14

El bastó d’HomerEl bastó d’Homer és, sobretot, una invitació a familiaritzar-se amb uns personatges i unes històries que, un dia, el jove lector, haurà d’escometre per conèixer de primera mà l’Odissea, una de les experiències lectores més agosarades i gratificants.
Per les pàgines de la novel·la de Miquel Rayó hi desfilen Aianta, Argos, Circe, Eurímac, Filó, Homer, Nausica, Odisseu, Penèlope, Polifem, Telèmac i Ulisses en una successió de relats que es llegeixen al compàs del so del bastó del poeta cec i que persegueixen transmetre que la vida, malgrat tots els seus paranys, és una aventura que l’amor fa irresistible.

Text: Jordi Badiella