ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Sense fronteres


Títol: Sense fronteres
Autor: Albert Casals
ISBN: 978-84-297-6763-6
Editorial: Edicions 62
Edat recomanada: + 14

Sense fronteresDesprés d’explicar-nos les seves primeres experiències com a viatger sense diners amb El món sobre rodes, l’Albert Casals ens convida a conèixer les seves aventures per les terres de Sud-Amèrica, Àfrica i Àsia.
Per les 200 pàgines d’escriptura fresca de l’Albert hi desfilen els personatges més inverosímils: un policia de l’aeroport de Colòmbia, un noi de Bogotà que aconsegueix que dinin gratuïtament gràcies a la discapacitat de l’Albert, un venedor de canyes de sucre de Quito, un conductor de camió capaç de conduir carregat de petroli i sense frens, un comandant d’una base militar del Perú que va entendre que qualsevol es pot despistar i saltar una tanca de dos metres, les estrelles que cada nit l’acompanyaven al desert, els treballadors de l’aeroport de l’Argentina, dues bessones de deu anys que no es despenjaven de la cadira de l’Albert, els contrabandistes de Panamà, un avi de Marràqueix que li va deixar el seu fanalet per fer màgia, els guàrdies de la frontera de Mauritània, un noi de Senegal que va recomanar-li la platja del seu tiet, els policies de Tòquio, els revisors de tren japonesos…
I tot això, havent sortit de casa amb només 20 euros a la butxaca!

Text: Jordi Badiella