ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

L’empaitagrills i la noia de la Lluna


Títol: L’empaitagrills i la noia de la Lluna
Autor: Josep Francesc Delgado
ISBN: 978-84-940636-0-2
Editorial: Edicions del roure de can Roca
Edat: +10

L’empaitagrills i la noia de la LlunaL’empaitagrills i la noia de la Lluna és la història d’una amistat meravellosa, la d’un nen i un vell pescador, que ens porta a recórrer Menorca a través dels sentiments i a conèixer el millor de l’esperit humà.
L’edició dedica una atenció especial a l’aprenentatge del lèxic propi del món mariner i del dialecte balear, i il·lustrat amb fotografies fetes per l’escriptor, el món dels pescadors  menorquins que Josep Francesc Delgado va viure quan era un nen, trena una narració en la qual el llegendari (la llegenda de les noies de la lluna) embolcalla valors que són imprescindibles d’adquirir quan s’és un jove lector, i que són de bon recordar si ja no se n’és tant.

Text: Jordi Badiella