ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

La vida contada a un nen del veïnat


Títol: La vida contada a un nen del veïnat
Autor:
Vicent Andrés Estellés
ISBN:
978-84-939445-5-1
Editorial:
Andana
Edat:
+ 12

Per primera vegada, es publica una selecció de poesia de Vicent Andrés Estellés per a joves.
La vida, en moltes de les seves manifestacions, des de la infantesa a la mort, és explicada pel poeta valencià a través dels seus versos enèrgics i propers: M’he estimat molt la vida, / no com a plenitud, cosa total, / sinó, posem per cas, com m’agrada la taula, / ara un pessic d’aquesta salsa, / oh, i aquest ravenet, aquell all tendre, / què dieu d’aquest lluç, / és sorprenent el fet d’una cirera. / m’agrada així la vida, / aquest got d’aigua, / una jove que passa pel carrer / aquest verd / aquest pètal / allò / una parella que s’agafa les mans i es mira als ulls, / i tot amb el seu nom petit sempre amb minúscula, / com aquest passarell  / aquell melic, / com la primera dent d’un infant.

Text: Jordi Badiella