ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

El venedor de dolços


Títol: El venedor de dolços
Autor: R. K. Narayan
ISBN:
978-84-8343-147-4
Editorial:
Bambú. Col·lecció Èxit rècord
Edat recomanada:
+ 14

Malgudi, la ciutat índia imaginària creada per R. K. Narayan, és l’indret on transcorre l’acció d’aquesta història, que és ideal per a lectors a partir de 14 anys.
A El venedor de dolços, el jove lector hi descobrirà el contrast entre l’Índia i Occident, entre la tradició i la modernitat, entre viure lentament o de pressa, a través d’una història que el títol de la novel·la convida a qualificar de deliciosa i que explica les tensions generacionals entre un pare, el venedor de dolços Jagan, i el seu fill fill.
Aquest és un llibre per a joves grans lectors, però també per a lectors més experimentats. Per als uns, probablement representi un repte assolir-ne la lectura, per als altres una oportunitat de gaudir la literatura. Per a tots plegats una dolça proposta.

Text: Jordi Badiella