ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Joan Miró. Apunts


Instal·lació: Joan Miró. Apunts
Sala:
Espai Mercè Sala
Dates:
Del 26/01/2012 al 23/03/2012

L’Espai Mercè Sala, situat al vestíbul l’estació de metro Diagonal, acull la instal·lació Joan Miró. Apunts és el resultat de l’acord subscrit amb Fundació Joan Miró a l’octubre del 2011 i de les diverses activitats posades en marxa arran de la rellevància de l’exposició L’escala de l’evasióde la Fundació Joan Miró. L’objectiu d’aquesta iniciativa és apropar el món creatiu del pintor català i fer accessible l’art als usuaris del metro. La instal·lació es completa amb la intervenció de les obres La Masia, Natura morta del sabatot i Per a Emili, als espais de les estacions de Pl. Catalunya (L3), Liceu (L3),  Drassanes (L3), Paral·lel (L3), Espanya (L3), Tarragona (L3), Jaume I (L4), Urquinaona (L4) i al passadís del Funicular de Montjuïc (L3).

Text: Maria Ivanova