ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Editorial núm. 013


©Kaisei Yamamoto. n15, Vida

©Kaisei Yamamoto. n15, Vida

Sonograma Magazine segueix fent un exercici d’esperança. Subjectivant l’art, pensem que la música, l’art i el pensament poden ajudar-nos en aquests moments d’una crisi de valors en la qual estem immersos. Creiem que la paraula, el so i la imatge són els nostres instruments primordials per comunicar-nos i allunyar- nos d’aquesta apatia que tanta nosa ens fa.

Volem retenir tot allò que s’expressa a través de l’art; és per aquest motiu que ampliem les vies d’expressió de la revista Sonograma amb la creació d’una nova secció: La sala d’exposicions.
El Suplement de discos, per altra banda, acosta als lectors i lectores a la música produïda al nord d’Europa; compositors i compositores desconeguts en el nostre àmbit musical vénen a enriquir el nostre vocabulari musical amb noves maneres d’expressar-se i, en conseqüència, de compondre. Vivim en un món en constant canvi i cal que ens hi adaptem i que en prenguem consciència. La modernitat líquida (per utilitzar la terminologia de Bauman) ens imposa aquest desig de l’èxit i la riquesa sense límits; ambdós, sostingudes per les modes.

Sonograma Magazine segueix fent camí : difondre el pensament musical i l’art per Internet i per la xarxa global de comunicació. Òbviament, no podem garantir l’èxit de la nostra proposta. Es deu a les dificultats amb què ens trobem a l’hora d’oferir un producte complex sense cap ajut, ni públic ni privat.
Tot i així, seguim agraint a tots el col·laboradors i col·laboradores que fan possible, que una vegada més, publiquem en línia l’edició de Sonograma Magazine #13.

* * *