ISSN 1989-1938
Espai web patrocinat per:
Revista de pensament musical en V.O.

Quadern de sons, Part I


RICARD CASALS ALEXANDRI

Introducció

Aquests textos són un recull extret del Quadern de Sons, el blog que vaig iniciar l’octubre de 2003. Tinc relació amb el món de la gravació del so i la música, d’una manera o una altra, des dels 17 anys. El costum de prendre notes és també d’aquella època. Encara que conservo el títol principal, he triat les entrades (posts) que no contenen cap so enllaçat i prescindeixo de les dates: aquí l’ordre és alfabètic; al blog, és cronològic.

Sculpture Park Andrea Geile © 2009. Photo: Andrea Geile

Sculpture Park Andrea Geile© 2009 Photo: Andrea Geile

Per tal de facilitar la lectura d’aquest recull i augmentar-ne l’autonomia, he reduït els textos carregats de termes tècnics o amb massa enllaços (links) a altres webs, referències a llibres i articles. Tampoc s’han inclòs els comentaris dels lectors del blog. Els textos s’han polit perquè fossin de més bon llegir. Les notes, en el text entre claudàtors, s’expliquen al final del llibre. Recomano llegir aquest recull tal com raja i en petits glops, a gust del lector, sabent que cada bocí correspon a un dia diferent. Hi ha un grup final de textos més curts, molt sovint una sola frase, agrupats amb el nom de “Notes Esparses”. L’autor s’autoanomena, sovint i segons els dies, el mesclador o l’escoltador, tot intentant evitar la primera persona. Ricard Casals Alexandri PD.- Quan es parla de Gràcia, es tracta del barri de Barcelona.


© Ricard Casals Alexandri Barcelona, 2009, 2010 Registre de la Propietat Intel·lectual

Pàgines de l'article: 1 2 3 4